Categoriearchief: Hack de wereld

VERBETER JE CODE, VERBETER DE BUURT!

Veel gemeenten in Nederland maken gebruik van de app ‘Verbeter de Buurt’. Je kan hiermee allerlei zaken aan de gemeente melden, zoals bijvoorbeeld losliggende stoeptegels, afvaldumpingen en omgewaaide bomen. Fijn, want dan hoef je niet te bellen, en mijn gemeente lost je melding vaak ook nog eens binnen een dag op. Ook zie je meldingen van andere gebruikers, waardoor je weet of de gemeente al in actie komt.

Lees verder VERBETER JE CODE, VERBETER DE BUURT!

He. Woon op Maat.

Oh shit. Woon op Maat staat in de titel. Wat is er gebeurd?!

Nou, eigenlijk heel weinig. Na #Boos heb ik ze nog een paar keer gesproken, is er door storm wat asbest kapot gevallen op mijn dakterras (en daarbuiten) en is er een plaatje hout van één vierkante meter op het dak geplaatst. Ik weet ook niet wat daar het nut van is, aangezien het gehele oppervlakte asbest is. Maar goed, het houdt ze bezig.

Lees verder He. Woon op Maat.

NS 1-click-druktemelder

Wat een gedoe, die nieuwe dienstregeling van de NS. Hij is pas 1 dag actief, maar ik ben er nu al klaar mee. Door het schrappen van de intercity in Beverwijk buiten de spits, moet ik een stuk langer reizen en wachten. Daarnaast zijn de treinen die nog wel naar en van Beverwijk rijden enorm druk, omdat iedereen die normaal de intercity nam, nu ineens in de sprinter moet stappen.

Lees verder NS 1-click-druktemelder