#YAF15 op je #Pebble!

Schermafbeelding 2015-06-20 om 13.41.29Aankomende 3 en 4 juli vindt in Beverwijk het Young Art Festival plaats. Voor slechts €12,50 kan je een weekend lang genieten van onder andere Jett Rebel, John Coffey, My Baby en nog 67 andere optredens.

Ieder jaar maak ik de apps voor dit festival. Normaal blijft het bij iOS en Android, maar dit jaar kan je ook het schema bekijken op je Pebble Smartwatch, als je die hebt. Daarmee is Young Art Festival her eerste meerdaags festival met een Pebble app!

Je kan de app gratis downloaden via de Pebble App Store!

UnknownaaaaNerd stuff

De app prikt in op de API van de mobiele apps. Het horloge verwerkt zonder problemen de bak met data, en zet het om in een minimalistisch tabelletje met namen, tijden en stages. Door de koppeling met de API is het schema altijd up-to-date, dus ook bij wijzigingen tijdens de festivaldagen heb je het meest actuele schema om je pols!

Oh ja, aangezien het maken van de app slechts 20 minuten (en 67 regels code) kostte, heb ik de app Open Source gemaakt. Je kan de source vinden op GitHub.

Unknown-2aaaaAchtergrond van Pebble

Pebble is een smartwatch van Pebble Technology uit 2013. De ontwikkeling en productie werd gefinancierd via de crowdfunding-website Kickstarter. In 2015 verscheen de opvolger van de originele Pebble: Pebble Time.

Pebble kan via Bluetooth 4.0 verbinding maken met een smartphone, waardoor het via verschillende signalen (trilling, tekst of alarm) de gebruiker op de hoogte kan stellen van bijvoorbeeld nieuwe e-mails, binnenkomende oproepen, agenda-afspraken, berichten op sociale media of weeralarmen.

Inmiddels zijn er meer dan 1,3 miljoen Pebbles verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *