Categoriearchief: Hack de wereld

He. Woon op Maat.

Oh shit. Woon op Maat staat in de titel. Wat is er gebeurd?!

Nou, eigenlijk heel weinig. Na #Boos heb ik ze nog een paar keer gesproken, is er door storm wat asbest kapot gevallen op mijn dakterras (en daarbuiten) en is er een plaatje hout van één vierkante meter op het dak geplaatst. Ik weet ook niet wat daar het nut van is, aangezien het gehele oppervlakte asbest is. Maar goed, het houdt ze bezig.

Lees verder He. Woon op Maat.

NS 1-click-druktemelder

Wat een gedoe, die nieuwe dienstregeling van de NS. Hij is pas 1 dag actief, maar ik ben er nu al klaar mee. Door het schrappen van de intercity in Beverwijk buiten de spits, moet ik een stuk langer reizen en wachten. Daarnaast zijn de treinen die nog wel naar en van Beverwijk rijden enorm druk, omdat iedereen die normaal de intercity nam, nu ineens in de sprinter moet stappen.

Lees verder NS 1-click-druktemelder

PostNL: Liegen voor ‘service’

Stel dat de postbode voor je deur staat met een pakketje, en je bent niet thuis. Dan krijg je zo’n leuk briefje met een QR-code erop, waarmee je het afleveradres kan veranderen naar een PostNL afhaalpunt, voor het geval dat je al zeker weet dat je de volgende dag ook niet thuis bent als de bezorger weer langskomt voor de tweede poging. Dat gebeurde mij 23 september.

Lees verder PostNL: Liegen voor ‘service’